Składnik kosmetyków: Wyciąg z kwiatów lilii wodnej

Wykorzystywany jest w kosmetykach niwelujących zmarszczki mimiczne, wszystko za sprawą jej właściwości rozluźniających. Stosowanie kremów z dodatkiem ekstraktów z lilii wodnej sprawia, że skóra staje się gładka, nawilżona, elastyczna i zrelaksowana. Wyciąg z lotosu można znaleźć zwłaszcza w żelach pod prysznic, balsamach do ciała czy lekkich kremach do twarzy.

Cena: rosnąco / malejąco